Kies uw bestemming


Vakantiehuizen in Zwitserland

Impressie van de Zwitserse vlakten

Uitzicht op het vakantiehuisImpressie tuin
 
Sneeuwvlakten van Zwitserland

Vakantiehuis onder de sneeuwWoonkamer
 

Geniet van overweldigende natuur in Zwitserland met Zon Vakantiehuizen. Zwitserland laat zich niet eenvoudig in enkele zinnen omschrijven. Het is in ieder geval een vakantieland bij uitstek vanwege de rust, ruimte, natuur, cultuur en vele andere schoonheden.

De unieke ligging van Zwitserland midden in Europa heeft erin geresulteerd dat het land belangrijke invloeden kent van haar buurlanden Frankrijk, Oostenrijk, Duitsland en Italië. Maar Zwitserland kent ook een sterke eigen cultuur met bekende streekproducten zoals de Zwitserse kaas maar bijvoorbeeld ook het Zwitsere zakmes dat over de hele wereld wordt gebruikt. Ook wordt Zwitserland geassocieerd met het bankgeheim en de neutrale opstelling. Al deze factoren spelen een rol binnen de identiteit van het land: modern maar toch zeer klassiek, neutraal maar toch vooruitstrevend en zelfstandig maar ook gastvrij.

Het midden en noorden van Zwitserland zijn relatief vlak vergeleken met de rest van het land. Hooggebergten en diepe dalen wisselen elkaar in snel tempo af. Zelfs in de zomer ziet u hier besneeuwde toppen van de reuzenbergen. Bij Zon Vakantiehuizen ervaart u deze bijzondere sfeer al bij het uitzoeken van een vakantiehuis, of chalet via de uitgebreide kaart.

Op onze kaart ziet u in één oogopslag alle ruim 2700 vakantieaccommodaties van Zon Vakantiehuizen in Zwitserland liggen tussen de bergen en kiest u de aantrekkelijkste en best gelegen accommodatie vanaf de overzichtelijke kaart.

In een land als Zwitserland zijn vele vakantiegangers u al voorgegaan. En dat is niet voor niets! De adembenemende gebergten bieden volop ruimte voor wandel- en fietstochten. Ook aan de rivieren en bergmeren vindt men voor ieder wat wils. Zo kan hier de vakantie luierend aan de waterkant worden doorgebracht maar zijn de watersporten ook zeer in trek. Gezinnen met kinderen vinden in één van de vakantiehuizen van Zon Vakantiehuizen aan een meer of rivier de ideale bestemming voor een complete gezinsvakantie. Ook appartementen en chalets van Zon Vakantiehuizen zijn echte aanraders als uitvalsbasis voor een geweldige vakantie in Zwitserland.
Brengt u in Zwitserland ook zeker een bezoek aan de mooie steden als Zurich of Bern. U kunt er zelfs voor kiezen om een vakantiehuis of appartement in Zurich te huren en zo de stad en nabije omgeving eens goed van dichtbij te bekijken. Ook aan en nabij meer van Genève vindt u de prachtigste vakantiewoningen en appartementen.

Ontdek nu het heerlijke Zwitserse leven via een vakantiehuis van Zon Vakantiehuizen!

Suggesties

Vanaf € 1.133
Mondzeu

Mondzeu

 • Personen: 4
 • Slaapkamers: 2
 • Aantal sterren: 3
Vanaf € 506
Orion RS Apt. 1

Orion RS Apt. 1

 • Personen: 2
 • Slaapkamers: 1
 • Aantal sterren: 3
Vanaf € 322
Rosablanche D32

Rosablanche D32

 • Personen: 3
 • Slaapkamers: 1
 • Aantal sterren: 2
Vanaf € 1.582
Route de Coinsin

Route de Coinsin

 • Personen: 8
 • Slaapkamers: 4
 • Aantal sterren: 4